top of page
  • DBS

Nyhedsbrev juni 2020

Opdateret: 9. nov. 2020


ÅRSMØDE 2020 Det 12. årsmøde og tilhørende generalforsamling afholdes i år fredag d. 13. november på Aalborg Universitet - Så husk at reservere datoen og hold øje med Facebook, LinkedIn og jeres mail. Formen på Årsmødet i år ligner de forrige års møder med frie foredrag, keynote speaker, posters og studenterkonkurrence. Yderligere vil vi gerne minde om muligheden for at indsende abstracts til årsmødet. Vi ser rigtig gerne en stor andel af studenterprojekter – både til studenterkonkurrencen og generelt. Det er en rigtig god mulighed for spirende forskere at præsentere deres arbejde i trygt og anerkendende forum. I forbindelse med generalforsamlingen i år har et af vores mangeårige medlemmer af bestyrelsen valgt at udtræde. Vi leder derfor efter interesserede potentielle bestyrelsesmedlemmer til posten. Hvis du er interesseret i at påtage dig bestyrelsesarbejde i Dansk Biomekanisk Selskab hører vi meget gerne fra dig!

Foråret i år er i øvrigt gået med at sætte den rette orden på foreningens konti, fuldmagter og addresser. Det var et større puslespil som nu er tilendebragt. Det involverede blandt andet en legitimering (fraud clearance) af alle bestyrelsesmedlemmerne og en noget pernitten bankdame.



Seneste blogindlæg

Se alle

Nyhedsbrev 2021

Kære medlemmer af Dansk Biomekanisk Selskab Hermed et nyhedsbrev fra selskabet med lidt nyt om hvad vi går og pusler med. Årsmøde Først og fremmes skal vi nævne at Årsmødet 2021 bliver arrangeret af D

Nyhedsbrev, juni 2019

Årsmøde 2019 Det 11. årsmøde og tilhørende generalforsamling afholdes i år fredag d. 15. november på Syddansk Universitet i Odense - Så husk at reservere datoen og hold øje med Facebook og jeres mail.

Key note speaker, 2020

Nu er også den anden key note på plads til årsmødet. Det drejer sig om Reed Ferber, som er Professor ved University of Calgary. Reed Ferber har forsket i forholdet mellem fodens opbygning og fodens b

bottom of page