top of page

Nyhedsbrev 2021


Kære medlemmer af Dansk Biomekanisk Selskab

Hermed et nyhedsbrev fra selskabet med lidt nyt om hvad vi går og pusler med.

Årsmøde

Først og fremmes skal vi nævne at Årsmødet 2021 bliver arrangeret af DTU og kommer til at foregå fredag den 12. november 2021. Årsmødet vil igen i år være online. Tilmelding og indsendelse af abstracts åbner primo september. Hold øje med hjemmesiden og vores Facebook og Linkedin. Der er allerede spændende navne på programmet som Keynotes: Peter Johansen fra AU og Tron Krosshaug fra NIH (Oslo).

Ny hjemmeside

Derudover har vi også fået ny hjemmeside, som nu endelig er i luften. Vi modtager meget gerne input til ændringer eller nyt indhold, som kunne tilføjes.

I forbindelse med den nye hjemmeside har vi også vedtaget en ny betalingsstruktur for medlemskaberne og årsmødedeltagelse. I år bliver det sådan, at der er gratis (!) deltagelse i årsmødet for medlemmer og kr. 50 for ikke-medlemmer. Derudover har vi besluttet at oprette et studentermedlemskab, som vil koste kr. 50/år og giver også adgang til gratis deltagelse i årsmødet. De forskellige muligheder kan findes under "medlemskaber" på hjemmesiden.

Slutteligt har vi oprettet muligheden for at gøre medlemskabs-betalingen til et abonnement, så beløbet automatisk bliver trukket én gang om året. Vi arbejder stadig på en EAN-løsning, da vi ved det er et ønske fra mange af jer. Den er dog stadig ikke endeligt på plads.

Nyt bestyrelsesmedlem

I forbindelse med generalforsamlingen i år har et af vores mangeårige medlemmer af bestyrelsen valgt at udtræde. Vi leder derfor efter interesserede potentielle bestyrelsesmedlemmer til posten. Hvis du er interesseret i at påtage dig bestyrelsesarbejde i Dansk Biomekanisk Selskab, hører vi meget gerne fra dig!

Mange hilsner

Bestyrelsen

Henrik Koblauch (Formand)

Peter Raffalt (Næstformand)

Andreas Top Adler (Kasserer)

Ernst Albin Hansen

John Rasmussen

Lasse Jakobsen (Suppleant)

Niels Nedergaard (Suppleant)

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyhedsbrev juni 2020

ÅRSMØDE 2020 Det 12. årsmøde og tilhørende generalforsamling afholdes i år fredag d. 13. november på Aalborg Universitet - Så husk at reservere datoen og hold øje med Facebook, LinkedIn og jeres mail

Nyhedsbrev, juni 2019

Årsmøde 2019 Det 11. årsmøde og tilhørende generalforsamling afholdes i år fredag d. 15. november på Syddansk Universitet i Odense - Så husk at reservere datoen og hold øje med Facebook og jeres mail.

Key note speaker, 2020

Nu er også den anden key note på plads til årsmødet. Det drejer sig om Reed Ferber, som er Professor ved University of Calgary. Reed Ferber har forsket i forholdet mellem fodens opbygning og fodens b

コメント


bottom of page